Ontwerp en Adviesburo                                                                    Uw vergunning is onze zorg!

Nieuwbouw

EguTeK ontwerpt, realiseert, coördineert en begeleid nieuwbouw projecten in alle soorten en maten. Of het nu een nieuw gebouwd huis, bedrijfspand, straat of wijk betreft: EguTeK, ontwerp en adviesburo kan het gehele traject verzorgen.

 

Aanbouw

Uitbreiden van de woonruimte? Behoefte aan een serre of een extra kamer aan uw huis? EguTeK, ontwerp en adviesburo kan elke aanbouw voor u realiseren. Eventuele benodigde vergunningen en vergunningaanvragen kan EguTeK verzorgen.

 

Realisatie en coördinatie bouwprojecten

Egutek realiseert en coördineert zowel kleine als grote bouwprojecten. EguTeK, ontwerp en adviesburo kan naast de rol als aannemer ook de rol van onder andere calculator, projectleider en uitvoerder vervullen. EguTeK kan tevens de vergunningaanvraag geheel voor u uit handen nemen.

 

Bouwkundig tekenwerk

Egutek, ontwerp en adviesburo verzorgt (technische) bouwtekeningen van elk soort bouwwerk of gebouw. EguTeK kan allerlei soorten tekeningen verzorgen. Bijvoorbeeld een ontwerptekening, bestektekening, werktekening, detailtekening, constructietekening of een installatietekening.

 

Constructieberekeningen

Voor een constructieberekening of constructierapport bent u bij EguTeK aan het juiste adres. Indien u bij de aanvraag van een vergunning een berekening of tekening van technische aard nodig heeft kunt u dit in zijn geheel overlaten aan EguTeK, ontwerp en adviesburo. EguTeK heeft veel ervaring in het maken van constructieberekeningen en tekeningen.

 

Vergunningen

Heeft u een bouwvergunning, sloopvergunning, monumentvergunning, milieuvergunning of gebruiksvergunning nodig? Wilt u een aanbouw of dakkapel? Elke vergunningaanvraag, hoe simpel of complex ook, kan EguTeK voor u verzorgen. EguTeK, ontwerp en adviesburo is goed op de hoogte van wet- en regelgeving omtrent vergunningen en heeft een ruime ervaring op dit gebied.

 

Bouwbegeleiding

Voor bouwbegeleiding, bouwcontrole, bewaking van de voortgang van een bouwproject, projectmanagement en rapportages bent u bij EguTeK aan het juiste adres.

 

Bouwkundig advies

Geven van advies met betrekking tot verbouw/nieuwbouw van woningen, bedrijfspanden, loodsen, schuren etc. in het kader van welstand.

 

Bouwfysische berekeningen

EguTeK heeft de kennis, ervaring en de juiste software in huis voor het berekenen van alle fysische aspecten van een gebouwde ruimte: licht, warmte, lucht, vocht en geluid. Een bouwfysische berekening nodig? EguTeK, ontwerp en adviesburo verzorgt dit voor gebouwde ruimtes, gebouwconstructies en installaties.

 

Brandveiligheid

Brandveiligheid en brandpreventie zijn onderwerpen waarover EguTeK u uitgebreid kan adviseren. Of het nu gaat over brandwerend bouwen, het gebruik van brandwerende materialen, NEN:6069:2005 of WBDBO, EguTeK heeft de kennis en ervaring in huis.

 

Energielabel Woningbouw

Uw woonlasten bestaan voor een belangrijk deel uit energiekosten. Bij het kopen of huren van een woning is het daarom belangrijk dat u betrouwbare informatie heeft over de energiezuinigheid van de woning. Het energielabel geeft u deze informatie.

Bouwkundige aankoopkeuring met NHG

Bij een ouder huis is het niet onverstandig om tijdens het proces van aankoop van een woning het huis te laten inspecteren op gebreken. Een bouwkundige keuring is een aanrader en zeker de kosten waard. Verborgen gebreken, zoals lekkages of houtworm of houtrot, komen dan aan het licht. Het bouwkundige onderzoeksrapport geeft samen met het taxatierapport een objectief beeld van de waarde van het huis.

Begrotingen

Een bouwkostenraming is géén vermenigvuldiging van hoeveelheden en eenheidsprijzen. Eenheidsprijzen bestaan niet, want ieder bouwwerk is uniek in zijn soort. Op basis van de vorm, omvang, situatie en moeilijkheidsgraad van een bouwwerk wordt de bouwkostenraming opgesteld en met u besproken. Met een bouwkostenramingen of begrotingen vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering van uw project, heeft u concrete informatie in handen om uw bouwproject binnen uw budget te realiseren.